Haarbehandelingen

Mooi en gezond haar doet heel veel voor je uiterlijk. Het laat je stralen! Kan jouw haar wel een oppepper gebruiken? Met de juiste haarbehandeling krijgt je haar de boost die het nodig heeft. De behandeling maakt het haar weer sterk, gezond en glanzend. We adviseren je graag over onze verschillende haarbehandelingen en kijken natuurlijk aan de hand van je haartype en de conditie van je haar welke behandeling het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. 

Persoonlijk advies en behandelplan op maat

Heb je een vraag over onze haarbehandelingen of wil je weten of jouw haar geschikt is voor een van onze haarbehandelingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! 

Direct een afspraak maken? Bel ons op 016 190605.

Wij bieden de volgende haarbehandelingen aan:

Curly wurly

Wil jij je mooie bouncy curls nog meer tot hun recht laten komen? Curly wurly is de ideale behandeling voor jouw krullen. Krullen zijn onderhevig aan vervuiling van buitenaf. Het is daardoor nodig ze af en toe te detoxen en weer goed op te bouwen. Laat dat maar aan ons over!

Straighten me

De keratinebehandeling van Jean Paul Myné is een behandeling die je haar voor een langere periode (ongeveer 6 maanden) prachtig stijl maakt zonder het te beschadigen. Deze behandeling zorgt ervoor dat pluizig, weerbarstig haar, glad en gepolijst wordt. Hierbij blijft de natuurlijke structuur van het haar behouden.

We starten altijd met een intakegesprek om jouw wensen door te nemen, uitleg te geven over de behandeling en te bepalen welke producten we gaan gebruiken. De producten worden afgestemd op jouw haartype en de conditie van het haar. Na de keratinebehandeling knippen we het haar in de gewenste coupe en föhnen we het in model.

Blow & glow

Ga je een avondje uit of is er een andere speciale gelegenheid waarvoor je even wat extra aandacht wilt besteden aan je jaar? Dan is Blow & glow de geschikte behandeling voor jou. Wij laten jou stralen van top tot teen! 

Naar wens föhnen we het haar in model of steken we het op. Een passende make up maakt het plaatje compleet. Je bent er helemaal klaar voor!