Betty&Lies

ons motto
‘Shine from head to toe’
‘Shine from head to toe’, dat is ons motto. Wij, Betty & Lies, zijn tweelingzussen en hebben BL’ONDIE in 2022 opgericht vanuit onze gezamenlijke passie voor haar en beauty. Het is de totaalbeleving waarmee wij ons onderscheiden. In ons salon heerst een rustige en ongedwongen sfeer: girly, met een vleugje rock & roll.
Verder staat persoonlijke aandacht bij ons op nummer 1. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Aan de hand van jouw wensen adviseren we je altijd vooraf over de behandeling waarmee we het beste resultaat kunnen bereiken. Een natuurlijk resultaat dat bij jou past en je een gevoel van comfort en zelfvertrouwen geeft. Een resultaat dat je van top tot teen laat stralen!

Wil je meer over ons weten? Hieronder stellen wij ons aan je voor.

hallo
Ik ben Bet!

De Color bar is binnen BL’ONDIE mijn afdeling. Ik voer verschillende kleurtechnieken uit. Dat gaat van een kleine opfrissing tot een volledige make-over. Het is waar mijn passie ligt en waar ik me de afgelopen jaren in heb gespecialiseerd. Ik ben mama van een fantastische zoon: Matz. In mijn vrije tijd sport ik graag (krachttraining). Dit heb ik nodig om mijn hoofd leeg te kunnen maken na een drukke dag. Al van kinds af aan vind ik het fijn om bezig te zijn met haar en beauty. Samen met mijn zus speelde ik vroeger graag met Barbiepoppen. We gaven ze make-overs en deden hun haren en make up. 

Na het afronden van mijn secundaire school volgde ik de kappersopleiding. Ook volgde ik enkele opleidingen aan Academie Verbiest in Antwerpen. Na een aantal stages en het werken voor verschillende salons besloot ik de sprong in het diepe te wagen. In 2013 richtte ik ‘Chez Bet’ op: mijn eigen salon voor hair styling, make up en nagelstyling. Het is (na Matz) mijn tweede kindje waar ik veel bloed, zweet en tranen in heb gestoken. Ik ben er enorm gegroeid. Als ondernemer, maar zeker ook als persoon. Bovendien ontdekte ik waar mijn passie écht ligt: kleurtechnieken en make-overs. Dat is dan ook waar ik me bij BL’ONDIE helemaal op richt.

hallo
Ik ben Lies!

Bij BL’ONDIE voer ik de behandelingen van de Beauty bar uit. Denk aan epilaties, wenkbrauwen verven en stylen, of een heerlijke pedicure. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik jou volledig in de watten mag leggen. Bovendien ligt bij beauty echt mijn hart. Als kind al gaf ik de prinsessen in mijn kleurboeken mooie ogen en wenkbrauwen door ze oogschaduw, superlange wimpers en sterk aangezette wenkbrauwen en lippen te geven. Het zat er dus al vroeg in!

Na mijn secundaire school besloot ik verder te gaan in de beautysector. Ik volgde een opleiding schoonheidsspecialist en medisch pedicure en slaagde met glans voor beide opleidingen. Ik werkte daarna in verschillende salons en dat beviel me goed, maar ik miste het stukje verantwoordelijkheid in mijn functie. Daarna werkte ik gedurende 10 jaar bij dermatoloog Dr. Maselis als assistente en medisch secretaresse. In die periode heb ik enorm veel ervaring en kennis opgedaan. De meeste voldoening haalde ik uit het zelf uitvoeren van behandelingen. Nog steeds is dat wat me echt blij maakt en wat ik bij BL’ONDIE dan ook vol overgave zal doen! Ik hoop dat ik door deze sprong te wagen een inspiratie kan zijn voor mijn twee dochters Liv en Lola en dat ik mijn passie aan hen door kan geven.