Kleurbehandelingen Specials

Droom je van dat ene kapsel of die te gekke kleur? Wil je eens écht wat anders, maar wel iets wat jou te gek staat en je van top tot teen laat stralen? Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we jou goed adviseren over welke kleurbehandeling voor jou het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. 

Kleuradvies en behandelplan op maat

Twijfel je welke kleur of behandeling het beste bij jou past en wil je graag eerst met ons overleggen? Wij horen graag wat jouw wensen zijn, zodat we een behandelplan op maat kunnen maken. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! 

Direct een afspraak maken? Bel ons op 016 190605.

Wij bieden de volgende specials aan:

Foil me

Wil jij mooie lichte schakeringen in het haar? Bij Foil me werken met folies in het haar. We kunnen het haar met deze techniek helemaal naar jouw wensen oplichten. Voor het perfecte eindresultaat gebruiken we een toner om overtollige pigmenten te neutraliseren. 

Bleach me

Droom jij van glanzende, platinablonde lokken van aanzet tot punt? Dan is Bleach me de perfecte kleurbehandeling voor jou. Platinablond is de lichtste kleur blond die er is. Het is nog lichter dan lichtblond haar en een erg populaire haarkleur. Eerst ontkleuren we het haar volledig. Daarna zetten we een toner in het haar om eventuele ongewenste pigmenten te neutraliseren.

Beachy blonde

Een prachtige blend van verschillende tinten blond, dat is Beachy blonde. Met deze techniek bleken we de haren zodat blonde schakeringen ontstaan. Eventueel kunnen we dit combineren met een face framing techniek, waarbij we highlights rondom je gezicht zetten zodat de vorm van je gezicht nog mooier uitkomt. 

Dirty blonde

Ben jij helemaal weg van mooie assige blondtinten, gecombineerd met een donkere basis? Dirty blonde is een color melt waarbij we de tinten naadloos in elkaar laten overlopen. Dirty blonde is een goede keus als je van licht naar iets donkerder wilt gaan.

Sun kissed balayage

Natuurlijke schakeringen in je haar waardoor het lijkt alsof je op zonvakantie bent geweest. Als je een echt sun kissed-resultaat wilt, is de Sun kissed balayage de perfecte behandeling voor jou. Deze behandeling brengt warmte in je haar en vergt weinig onderhoud. De Sun kissed balayage geeft het mooiste resultaat op virgin hair (onbehandeld haar dat niet eerder is geverfd of gebleekt).