Beauty Bar

Toe aan een moment van ontspanning? In onze Beauty bar leggen we je helemaal in de watten. Wij kiezen voor de beste producten en technieken waarmee we jouw sterke punten eruit laten springen. Wij geven je de natuurlijke, verzorgde uitstraling die je van top tot teen laat stralen.

Wil je meer informatie over een van onze behandelingen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Direct een afspraak maken? Bel ons op 016 190605.

Wax me

Langdurig haarvrij door het leven gaan, dat klinkt toch fantastisch? Kies je voor Wax me, dan kies je voor een behandeling met onze LYCON wax. Dit is een wax op basis van natuurlijke ingrediënten die zorgt voor een superglad en langdurig resultaat. De wax is verrijkt met aromatische oliën die zorgen voor een aangename ervaring en een zachte, gevoede huid. Dit maakt deze behandeling ook geschikt voor de meest gevoelige huidsoorten. De wax is al effectief op haartjes van 1 mm en heeft grip op de meest stugge haren.

De Lycon wax is geschikt voor: benen, bikini, gelaat en armen. Deze behandeling kan voor vrouwen en mannen (borst, rug, schouders).

Brow me

Wil jij een oogverblindende oogopslag en een verzorgd uiterlijk, dan zijn perfecte wenkbrauwen echt een must. Brow me is er voor het in de gewenste kleur en vorm brengen van jouw wenkbrauwen. 

Wij werken met het merk Brow Tycoon. De kleuringen zijn van hoogstaande kwaliteit en het merk is tevens vegan-friendly en cruelty free.

Voor het mooiste resultaat bepalen we eerst samen met jou wat de beste vorm is voor jouw wenkbrauwen.

Pedicure

Toe aan een ontspannende verzorging voor de voeten? Onze pedicurebehandelingen zijn verzorgend en zorgen voor een heerlijk moment van ontspanning. 

Wij bieden twee verschillende pedicurebehandelingen aan.

Ow my feet

Ow my feet is de klassieke pedicurebehandeling. Dit is een goede keuze als je last hebt van klachten als eeltvorming, schimmelnagels, likdoorns, kloven en/of ingegroeide nagels. Ow my feet is ook een fijne behandeling als je je voeten graag een opfrisbeurt wilt geven en je jezelf gewoon even lekker wilt verwennen.

On a cloud

Wil je een pedicure behandeling met net dat ietsje meer? Dan is deze ontspannende spa pedicure de ideale behandeling. On a Cloud omvat een mini pedicure, voetscrub, voetmasker en een massage. Je loopt naar buiten op wolkjes.

Color me beautiful

Je voeten zien er extra verzorgd uit met een mooie kleur op je teennagels. Wij werken met een flexibele gel op basis van rubber, Biab genaamd.Deze gel verstevigt en voedt de natuurlijke nagel. Het egaliseert oneffenheden in de nagel en het voedt de nagelplaat. Wil jij langdurig genieten van een mooie kleur op je tenen? Dan is deze behandeling ideaal.

*Te boeken bij een pedicure