Merken

Voor een blijvend mooi resultaat is de juiste thuisverzorging belangrijk. In de BL’ONDIE Shop verkopen wij onze favoriete haar- en beautyproducten van de allerbeste kwaliteit zodat jij er ook thuis van kunt genieten.

Heb je een vraag over onze producten of wil je weten welk product geschikt is voor jou? Wij adviseren je graag! Stuur ons gerust een berichtje.

Haarverzorging

In onze Color bar werken wij met de producten van R+co. Deze producten zijn ontwikkeld door kappers, voor kappers. Ze zijn gericht op het verzorgen en beschermen van het haar en de hoofdhuid. De producten bevatten unieke ingrediënten, waardoor ieder product een toegevoegde waarde is voor het haar.

Alle producten zijn vegan, cruelty free (niet getest op dieren), glutenvrij en bevatten geen parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien is de verpakking voor een groot deel recycleerbaar.

Make-up

In onze Beauty bar werken wij met de minerale make-up van Bellápierre Cosmetics. Minerale make-up is zorgvuldig ontwikkeld om de huid er gezond uit te laten zien en ze comfortabel aan te laten voelen. De make-up bevat natuurlijke ingrediënten zoals zink, ijzer en mica in plaats van olie of talk. Er zijn geen synthetische stoffen zoals synthetische parabenen, parfum en kleurstoffen toegevoegd. Dit maakt minerale make-up geschikt voor ieder huidtype. 

Voetverzorging

Voor de verzorging van de voeten werken wij met Footlogix Pediceuticals. Deze producten sluiten de huid niet af zodat deze normaal kan ademen. Footlogix is geen crème, maar een zachte en luchtige mousse. De niet-vette formule zorgt ervoor dat je na het aanbrengen direct je sokken en schoenen weer aan kunt. 

Wenkbrauwen en wimpers

Voor het stylen van de wenkbrauwen werken wij met Clear Brow Gel. Deze gel brengt je wenkbrauwen mooi in model voor een perfect strak resultaat na het epileren. Voor de perfecte finishing touch en een mooie glow gebruik je het highlighter concealer pencil.

Heb je van nature minder volle wenkbrauwen en wimpers of zijn deze om bepaalde redenen minder mooi en vol dan voorheen? De Rejuvenator geeft je wimpers en wenkbrauwen een echte boost! Dit product op basis van olie en plantenextracten stimuleert de groei van nieuwe haartjes en zorgt daarmee voor gezonde en volle wenkbrauwen.