Kleurbehandelingen

Droom je van dat ene kapsel of die te gekke kleur? Wil je eens écht wat anders, maar wel iets wat jou prachtig staat en je van top tot teen laat stralen? Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we jou goed adviseren over de kleurbehandeling die voor jou het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken.

Kleuradvies en behandelplan op maat

Twijfel je welke kleur of behandeling het beste bij jou past en wil je graag eerst met ons overleggen? Wij horen graag wat jouw wensen zijn, zodat we een behandelplan op maat kunnen maken. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! 

Direct een afspraak maken? Bel ons op 016 190605.

Wij bieden de volgende kleurbehandelingen aan:

Color me

Een natuurlijke, pure haarkleuring van de wortel tot in de punten. Color me is de ideale kleurbehandeling wanneer je je natuurlijke haarkleur meer dimensie wilt geven of om de eerste grijze haren te dekken. Deze kleuring geeft veel glans en geen uitgroei. Wij maken gebruik van een natuurlijke en pure kleuring vrij van PPD, ammonia en peroxide die je haar niet beschadigt.

Color my gray away

Een permanente haarkleuring met een goede houdbaarheid, een natuurlijk resultaat en behoud van reliëf. Color my gray away is de perfecte behandeling als je (beginnend) grijs haar hebt en je je uitgroei wilt laten bijwerken. De kleuring is vrij van PPD, waardoor deze het haar niet beschadigt.

Tone me

Wil je die mooie blonde lokken onderhouden? Of wil je de gele of oranje ondertonen in je haar neutraliseren? Dan is Tone me de ideale behandeling voor jou. Dit is een tijdelijke haarkleuring die bedoeld is om je haar een opfrisbeurt te geven. Toners zijn als het ware kleurpigmenten die een laagje leggen om het haar. Ze kleuren het haar dus niet in en daarom is een toner niet geschikt voor een kleurverandering of als grijsdekking.